Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MARÇ
2023

Albert Piñol: “Volem que Reus es converteixi en una ciutat integradora, amable i familiar”

CATEGORIA

Albert Piñol ha estat presentat com a número 3 de la llista electoral d’Ara Reus per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, aquest dimecres al Fossar Vell.

Piñol, vinculat a l’àmbit de la via pública des del sector empresarial, ha expressat la seva satisfacció per formar part de la candidatura del partit municipalista: “Hi ha molta feina a fer i tinc la il·lusió, la capacitat, les ganes i els valors necessaris per tirar-la endavant”.

El número 3 de la llista electoral ha expressat que vol que “Reus progressi com a ciutat i dinamitzar-la socialment i econòmicament com es mereix”. En aquest sentit, perquè les dues anteriors premisses es compleixin considera que “la millor forma de fer-ho són els canvis. Canvis fets amb sentit comú i una actitud constructiva i conciliadora amb l’objectiu de sumar”.

Piñol ha afirmat que “el paper del ciutadà és imprescindible per confecconar el Reus que volem”. Així, “a peu de carrer i amb la ciutadania volem diagnosticar i corregir les mancances que existeixin a la via pública”. I ho vol fer amb un protagonisme important dels barris. És per això que proposa la creació d’un Pla Director General, subdividit per cadascun dels districtes del municipi, per tal que cada barri “pugui expressar les seves necessitats”.

“Aquest pla ens ha d’ajudar a millorar i optimitzar els diferents equipaments del nostre municipi, ja sigui en matèria d’enllumenat, paviment, clavegueram o millores diverses en parcs i jardins, entre molts d’altres, sense oblidar-nos d’una neteja diària”, ha expressat.

Albert Piñol també ha posat molt d’èmfasi en els parcs infantils que existeixen a Reus i en un pla de renovació integral d’aquests. Ha assegurat que “els hem de renovar per tal que els nostres nens i nenes en puguin gaudir encara més”. El número 3 de la llista electoral d’Ara Reus ha afirmat que tots els parcs tindran elements per a infants amb mobilitat reduïda. “Volem que Reus es converteixi en una ciutat integradora, amable i familiar”, ha apuntat.

Piñol també s’ha referit a millores en la seguretat viària i en especial al que respecta a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda. “Pretenem una ciutat sense obstacles, un Reus a un sol nivell i per a tothom”, ha conclòs.

Per la seva banda, el candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio Angosto, ha assegurat que “l’Albert serà el nostre regidor de Via Pública a partir del 28 de maig”. “La seva visió i experiència faran que posicioni el microurbanisme, l’urbanisme i la via pública al primer nivell de la ciutat i que Reus sigui un referent”, ha dit Rubio.


Com col·laborar amb AraCatalunya?