Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MARÇ
2023

Ara Reus inaugura la seva seu electoral

CATEGORIA
Es troba ubicada al número 11 del carrer de Sant Joan

Ara Reus ja té oberta la seva seu electoral. Aquest dilluns, 20 de març, s'ha inaugurat el local, ubicat al número 11 del carrer de Sant Joan, amb la presència d’un gran nombre d’assistents.

S'obre amb un doble objectiu. Per una banda, que sigui un espai de trobada entre els simpatitzants i militants del partit municipalista. Per l'altra, que esdevingui un indret proper on poder atendre els ciutadans de Reus, ja sigui per conèixer més sobre Ara Reus, mostrar les seves inquietuds, exposar dubtes i qüestions vers la ciutat o aportar els seus suggeriments, entre d'altres.

El candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio, ha expressat que es tracta d'un local "per a tots els reusencs". "És un espai que ens permet estar a prop de la ciutadania en un lloc privilegiat de la ciutat, al km 0", ha dit.

La nova seu electoral d'Ara Reus comptarà regularment amb la presència del candidat Daniel Rubio Angosto, així com d'altres membres de la candidatura. Estarà oberta de dilluns a divendres de 10 a 12.30 i de 17 a 19.30 hores, i els dissabtes de 10 a 12.30 hores.

 


Com col·laborar amb AraCatalunya?