Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

SETEMBRE
2023

Ara Reus participa en l'acte institucional de la Diada Nacional

CATEGORIA

Ara Reus ha celebrat la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya en l'acte institucional que ha tingut lloc, com cada 11 de setembre, a la plaça del Baluard. Els partit hi ha participat tot fent ofrena de les flors. 

El Quartet Floral ha inicat la celebració amb una interpretació musical; tot seguit, els portaveus dels grups municipals, entre les quals, la nostra regidora Dolors Vázquez, han fet la seva corresponent ofrena. La doctora en Filologia Catalana, Fina Masdéu ha estat l'encarregada de la glossa. Posteriorment, l'Orfeó Reusenc ha entonat Els segadors. 

Abans de les entregues florals de les entitats de Reus, Laura Roig ha dansat el Ball d'homenatge en honor a la Diada. L'acte ha conclòs amb un pilar dels Xiquets de Reus i amb el cant dels segadors. 


Com col·laborar amb AraCatalunya?