Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

SETEMBRE
2023

Joan Carles Filella, nou president del Consell Municipal d’Ara Reus

CATEGORIA
El partit exposa les noves línies estratègiques d’acció basades en la participació ciutadana

Joan Carles Filella ha estat escollit nou president del Consell Municipal d’Ara Reus. La seva candidatura ha estat triada per la militància del partit en l'Assemblea General Ordinària celebrada aquest dijous 28 de setembre. Així doncs, s’ha renovat l’executiva del consell municipal per als pròxims dos anys, tal com marquen els estatuts de la nostra l’organització. Filella ha presentat davant els militants i simpatitzants les noves línies estratègiques que seguirà el partit. L’objectiu és que tots els membres participin activament.

La nova junta executiva quedarà completa per Joan Balsells, vicepresident del partit; Ester Amill, com a Secretaria General i Enric Bosch com a tresorer.

“El propi partit ha de tenir vida pròpia més enllà de les dues regidories que tenim presents al consistori. L’executiva d’Ara Reus s’encarregarà de dinamitzar la participació dels militants i simpatitzants tot creant iniciatives que serveixin per millorar el benestar de la ciutadania; afavorir el progrés social, econòmic i cultural, tot  creant grups de debat i d'opinió per tractar temes d'interès reusenc i general, ha subratllat Filella. També s’ha afegit que es “trobaran els millors mecanismes per aglutinar tots els sectors de la població i que aquests ens manifestin totes les seves inquietuds i necessitats per millorar el dia a dia de la ciutat.”

El nou president ha destacat que el partit, des de Reus, continuarà treballant per un creixement territorial per tal d'obtenir més presència arreu de Catalunya.  En  les darreres eleccions municipals, amb la plataforma municipalista Ara Pacte Local, es va obtenir 198 regidories arreu del territori.  


Com col·laborar amb AraCatalunya?