Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

SETEMBRE
2023

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Convivència incorpora nou agents a la Guàrdia Urbana

CATEGORIA
Es treballarà per augmentar progressivament el cos i que aquest sigui paritari

Nou agents, tres dones i sis homes s'han unit al cos de la Guàrdia Urbana de Reus aquest setembre. La regidora de Seguretat Ciutadana i Convivència, Dolors Vázquez, ha destacat que l'increment "serveix per donar un servei de qualitat i de proximitat a la ciutat" i ha afegit que un dels objectius és ampliar els agents i aconseguir cada vegada "més paritat entre homes i dones".  Amb la suma d'efectius, el cos compta amb 160 guàrdies.

Els nous agents van finalitzar la formació acadèmica a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i seguiran amb la formació continuada a la ciutat de Reus. Aquest dimarts, els nous membres han estat convidats al consistori on han estat atesos per la mateixa regidora Vázquez i l'alcaldessa, Sandra Guaita. 

 


Com col·laborar amb AraCatalunya?